Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa, James Ap - Pokok Sampean Aku Ra Kurang Kurang

seumpomone aku ilang sedelo
opo bakal ono wong sing kelangan
senajan urip rung mulyo
opo bakal ono sing sayang

sayang, sampean iki ngomongke opo
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo
belajar nerimo ing pandum, rejeki wonten sing ngatur
pokok sampean sayang aku ra kurang kurang

seumpomone aku ilang sedelo
opo bakal ono wong sing kelangan
senajan urip rung mulyo
opo bakal ono sing sayang

sayang, sampean iki ngomongke opo
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo
belajar nerimo ing pandum, rejeki wonten sing ngatur
pokok sampean sayang aku ra kurang kurang

sayang, sampean iki ngomongke opo
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo
belajar nerimo ing pandum, rejeki wonten sing ngatur
pokok sampean sayang aku ra kurang kurang
pokok sampean sayang aku ra kurang kurang