Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Salam Tresno

Syumilir angin wengi Kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe ..

Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun..
Sayang Aku tulus tresno sliramu ... uuuu

Tresno ra bakal ilyang  
Kangen sang soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko 
Janji suci tekan ning pati

Salam tresno di jogo 
Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko 
Salam rindu neng sliramu