Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Bojo Rosone Rondo

Mbiyen sayangmu
Lembut laksono salju
Tresnomu manis, ngeluwihi madu

Saiki tak roso
Pahit koyo empedu
Ning ngendi mbok gadekne tresnomu

Kangmas ngomongo
Yen kowe uwis bosen
Luwih becik ku njaluk talak telu

Ojo mbok gadekne
Koyo si rondo bodong
Nelongso tresnoku wis ra karuan

Jarene gadis
Ning aku wis ra perawan
Yo kuwi amergo kowe
Wis tau dadi bojoku

Jarene bojo
Nanging aku rondo
Turu aku turune dewe
Kowe ono ngendi
Karo sopo

Kangmas ngomongo
Yen kowe uwis bosen
Luwih becik ku njaluk talak telu

Ojo mbok gadekne
Koyo si rondo bodong
Nelongso tresnoku wis ra karuan

Jarene gadis
Ning aku wis ra perawan
Yo kuwi amergo kowe
Wis tau dadi bojoku

Jarene bojo
Nanging aku rondo
Turu aku turune dewe
Kowe ono ngendi

Jarene gadis
Ning aku wis ra perawan
Yo kuwi amergo kowe
Wis tau dadi bojoku

Jarene bojo
Nanging aku rondo
Turu aku turune dewe
Kowe ono ngendi
Karo sopo