Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Dianna Dee Starlight - Angel Wes Angel

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Tresnomu ora keno di setel

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Sudahlah ojo kakean ngeyel
Aku tak butuh tresno sing rewel

Angel wes angel ati iki
Kanggo nompo tresno
Koyo sing dek wingi
Mergo wis kadung loro
Ambyar jroning dodo
Naliko kowe ngeliyo

Angel wes angel roso iki
Yen kudu percoyo
Manise janji
Terlalu sakit hatiku
Karena ulahmu
Kau bunuh perasaanku

Sori ku tak sudi
Membuka hati menerimamu lagi
Wes kebacut tatu
Roso jero atiku

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Tresnomu ora keno di setel

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Sudahlah ojo kakean ngeyel
Aku tak butuh tresno sing rewel

Sori ku tak sudi
Membuka hati menerimamu lagi
Wes kebacut tatu
Roso jero atiku

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Tresnomu ora keno di setel

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Sudahlah ojo kakean ngeyel
Aku tak butuh tresno sing rewel