Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Agisnia - Nyesek Tekan Dada

Pancen kahananku kaya ngene Pun sah tangled kula wong ra nduwe Nanging kabeh iki wes dadi dalane Merga wong tuane wis jodohne Senajan ati iki isih loro
Tapi rapopo, ben dadi cerito Tak empet nyesek nganti sakjeroning dodo Raga iki wes keronto ronto
Senajan atiku wes rakuat Pengene sambat Nanging kok yo mung sekedap Pengenku ngrasakne suwe karo koe
Wis cukup loro iki tak rasakne Senajan ati iki isih loro Tapi rapopo, ben dadi cerito Tak empet nyesek nganti sakjeroning dodo Raga iki wes keronto ronto