Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Ardha Tatu - Ngudari Roso

Sing Tak Tulis Jenengmu
Ning Atiku Ugo Ning Nafasku
Ben Ora Ilang Tresnamu
Sing  Terus Tak Sandang

Nadyan Akeh Panggodo
Jroning Atiku Ora Biso Nompo
Gedhene Tresno 
Ning Atiku Ora Ono Wong Liyo

Ora Awan Ora Wengi
Nganti Kapan Nyimpen Roso Iki
Mung Karepe Ati 
Ngudari Roso Ben Dadi Siji

Mugo Biso kasunyatan
Opo Kang Wis Dadi Kakarepan
Tresnamu Tak Jogo
Selawase Tekan Tuwo