Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Esa Risty - Dada Sayang

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnamu kanggo awakku
Yowes kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wes raono artine

Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati ati nggon bebrayan,
Tak dongakne tresno nyawiji

Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondheli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono

Yen pancen mung semene
Tresnamu kanggo awakku
Yowes kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wes raono artine

Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondheli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono

Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondheli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono