Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Esa Risty - Mandek Nangis

banyu moto uwes asat
krono mikir koe minggat
banyu moto uwes gugur
krono koe uwes mundur
marang janjimu ning aku

pingin tak lalekke kenangan ro koe
nanging kok angel rasane
aku kudu piye carane ninggalke koe
opo sangking gedine katresnanku

aku kudu iso nglaleke rupane
supoyo moto iki iso mandek nangis
kesel atiku kerono korban janji manismu
mendung ning ati dadi saksi koe mblenjani

banyu moto uwes asat krono mikir koe minggat
banyu moto uwes gugur krono koe uwes mundur
marang janjimu ning aku

aku kudu iso nglaleke rupane
supoyo moto iki iso mandek nangis
kesel atiku kerono korban janji manismu
mendung ning ati dadi saksi koe mblenjani

banyu moto uwes asat krono mikir koe minggat
banyu moto uwes gugur krono koe uwes mundur
marang janjimu ning aku

banyu moto uwes asat krono mikir koe minggat
banyu moto uwes gugur krono koe uwes mundur
marang janjimu ning aku

mendung ning ati dadi saksi koe ninggalke aku
mendung ning ati dadi saksi koe ninggalke aku