Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Esa Risty - Tembang Asmoro

tembang sing tak tulis
amung kanggo kowe
nembangake batin
tansah pengen nyanding

adem angin wengi
sing ngeridu ati
soyo ngelingake
kangmas sing tak tresnani

tak suwun kowe jogo roso iki
tetep siji tresno nganti tekaning pati

raono wong liyo
mung kowe sing tak sayang
tansah tak jogo
siji tresnoku ora bakal ilang
 
raono wong liyo
mung kowe gawe tenang
mugo ning kono
jogo tresnomu, ojo nganti kurang

adem angin wengi sing ngeridu ati
soyo ngelingake kangmas sing tak tresnani

tak suwun kowe jogo roso iki
tetep siji tresno nganti tekaning pati

raono wong liyo, mung kowe sing tak sayang
tansah tak jogo, siji tresnoku ora bakal ilang
raono wong liyo, mung kowe gawe tenang
mugo ning kono, jogo tresnomu, ojo nganti kurang

raono wong liyo, mung kowe sing tak sayang
tansah tak jogo, siji tresnoku ora bakal ilang
raono wong liyo, mung kowe gawe tenang
mugo ning kono, jogo tresnomu, ojo nganti kurang