Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Fitri Carlina - Wingi Odading Saiki Semongko

Dulu cintamu bagaikan bunga yang indah
Yang selalu ku puja dan ku manja manja
Kini tiada tiada
Kini tiada
Kini memang sudah tiada

Kata katamu membuatku terpesona
Serta janjimu yang manis bagaikan gula
Yang ku rasa rasa
Yang kurasa
Kini sudah tidak terasa

Lungset atiku kangmas
Mbok larani
Nganti netes banyu moto
Ning pipiku
Rak disongko kowe tego
Ninggal aku
Kowe malah ngeliyoo

Wingi rame odading saiki rame semongko
Wingi mbok anggep penting
Saiki dudu sopo sopo
Wingi rame odading saiki rame semongko
Wingi seh iso nyanding
Jebul mung dianggep konco

Hooo jebul mung dianggep konco
Hoo...

Lungset atiku kangmas
Mbok larani
Nganti netes banyu moto
Ning pipiku
Rak disongko kowe tego
Ninggal aku
Kowe malah ngeliyoo

Wingi rame odading saiki rame semongko
Wingi mbok anggep penting
Saiki dudu sopo sopo
Wingi rame odading saiki rame semongko
Wingi seh iso nyanding
Jebul mung dianggep konco

Hooo jebul mung dianggep konco
Hoo...
Hooo jebu mung dianggep konco
Hoo...