Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Kudu Ikhlas ( versi langit biru record )

Mungkin iki wes dalan e
Ku kudu kelangan kowe
Masio atiku iki
Sakjane isih tresno 

Mungkin iki wes garise
Ku kudu iso ngikhlasne
Masio atiku iki
Ra pengen kelangan kowe 

Aku sih tresno kowe
Nanging kowe wes ra tresno
Loro ati sing tak roso
Nambahi jeru tatu iki 

Mungkin iki wes dalane
Aku kudu kelangan kowe
Yen iki pacen uwes garise
Kudu iso tak ikhlasne