Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Lara Ati

kelingan taun wingi
kowe ngucapke janji
salahku opo
nganti katresnanmu lungo

jujur aku moh kelangan
amergo iseh sayang
ninggali roso iki
suk kowe bakal ngerti
setyoku wes kepati

tresnoku yo gur mung siji
kowe wes ning njero ati
sinten sakniki nglarani
medotke janji nganti aku pengen mati
matur nuwun kulo lara ati

jujur aku moh kelangan amergo iseh sayang
ninggali roso iki, suk kowe bakal ngerti
setyoku wes kepati 
 
tresnoku yo gur mung siji, kowe wes ning njero ati
sinten sakniki nglarani, medotke janji nganti aku pengen mati

tresnoku yo gur mung siji, kowe wes ning njero ati
sinten sakniki nglarani, medotke janji nganti aku pengen mati
matur nuwun kulo lara ati