Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Justin Liee - Angin Dalu

Duwe Ku Mung Roso Tresno
Duwe Ku Mung Roso Sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ra ilang
 
Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro
 
Sak pedote nafasku Mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu