Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Lek Dahlan - Wis Biasa

atiku ajur
ning opo sampeyan mundur
sabendino ra tenang
amergo sampeyan ngilang

jare wes seneng
motoran gocekan weteng
ning nyatane
kowe malah milih dek’e

awan wengi tak enteni
ngancani uripmu selawase

uwes biasa pisah
wong lanang ra gelem ngalah
susah, aku tak manut
ngapuro yen aku luput
 
wes umume tresno
ukurane amung bondo dunyo
yen ra kerasan
ojo kakehan alasan, tak balik kanan

jare wes seneng, motoran gocekan weteng
ning nyatane kowe malah milih dek’e

awan wengi tak enteni
ngancani uripmu selawase

uwes biasa pisah, wong lanang ra gelem ngalah
susah, aku tak manut, ngapuro yen aku luput
wes umume tresno, ukurane amung bondo dunyo
yen ra kerasan, ojo kakehan alasan

uwes biasa pisah, wong lanang ra gelem ngalah
susah, aku tak manut, ngapuro yen aku luput
wes umume tresno, ukurane amung bondo dunyo
yen ra kerasan, ojo kakehan alasan, tak balik kanan