Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Luluk Darara - Koco Bureng

Mulet miring selisih
Welas iki mergo sing imbang
Butuh riko njangkepi
Myakne anteng ati sing goyang

Isun koyo bubukan
Tanpo gulo rasane pait temenan
Podo sun tanpo riko
Sing ono manis manise urip iki

Koco bureng dinggo dandan, nono gambare
Seneng sampek edan nono jawabe nono balese

Koco bureng dinggo dandan, nono gambare
Seneng sampek edan nono jawabe sing ono balese
koco bureng dinggo dandan
demen demen dewek