Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Nadia Aprilia - Wes Ora Edan ( versi remix )

aku wes mari, wes ora edan
aku wes sehat, wes ora edan
aku wes waras, wes ora edan
aku wes waleh, wes waleh edan

wes mari edane, pengen nyambut gawe
kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
ora pengen tenar, ora pengen sangar
ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e

jaman edanku biyen senenganku ombenan
ono whisky, ono brandy, ono tuak, ono arak
banyu ciu tak ombe, banyu goblok tak ombe
banyu setan tak ombe, banyu sumur yo tak ombe

jaman k-matku biyen, senenganku panganan
ono yanto, ono yono
ono joko, ono dudo
bagus elek tak pangan, lemu kuru tak pangan
stw yo tak pangan, uwong edan yo tak pangan

wes mari edane, pengen nyambut gawe
kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
ora pengen tenar, ora pengen sangar
ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e

jaman edanku biyen senenganku dolanan
ono dadu, ono remi, ono kiu, ono ceki
jabang bayi dolanan, wayangan yo dolanan
ududku gur pol-polan, namung ngeblong setan jaran

jaman k-matku biyen senenganku panganan
ono sabu, ono ganja, ono cubung yo narkoba
pil koplo yo tak untal, pil kirik yo tak untal
pil triplek yo tak untal, nganti pil kb tak untal

hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e

aku wes mari, wes ora edan
aku wes sehat, wes ora edan
aku wes waras, wes ora edan
aku wes waleh, wes waleh edan

wes mari edane, pengen nyambut gawe
kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
ora pengen tenar, ora pengen sangar
ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e
hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e hak’e