Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Mandek Nangis

Banyu moto uwes asad kerono pikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Pengen tak lalekne kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu iso ngelalekke rupane
Supoyo moto iki iso mandeg nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asat kerono pikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku
mendung ning ati dadi saksi kowe ninggalne aku
mendung ning ati dadi saksi kowe ninggalne aku