Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Nitip Tresno

tak simpen ning jero ati
roso tresno sansoyo gedi
esemmu mung tansah ngangeni
opo sliramu kroso kangen iki

pengenku tansah sesanding
nadyan adoh sek tansah eling
mergo dewe uwes setuhun
dadi tetaline tresno ing kalbu

tak ungkapne roso tresno
sak jeru jeruning dodo
tumetese banyu moto
tandoyo tiroso tulus tresno iki

tak ungkapne roso kangen
sak jeru jeruning dodo
aku amung nitip asmoro
panyuwunku ning kono tansah dijogo
selawase tresno nggo aku 
 
pengenku tansah sesanding
nadyan adoh sek tansah eling
mergo dewe uwes setuhun
dadi tetaline tresno ing kalbu

tak ungkapne roso tresno sak jeru jeruning dodo
tumetese banyu moto tandoyo tiroso tulus tresno iki
tak ungkapne roso kangen sak jeru jeruning dodo
aku amung nitip asmoro, panyuwunku ning kono tansah dijogo
selawase tresno nggo aku

tak ungkapne roso tresno sak jeru jeruning dodo
tumetese banyu moto tandoyo tiroso tulus tresno iki
tak ungkapne roso kangen sak jeru jeruning dodo
aku amung nitip asmoro, panyuwunku ning kono tansah dijogo
selawase tresno nggo aku, selawase tresno nggo aku