Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Tresnomu Ugal Ugalan

Tresnomu ugal ugalan kok malah menggok haluan
Wis ngerti lampune abang kok isih wae di terjang
Opo kurang lehku nyayang seprene ora di sawang
Awas bakal tak titeni mbesuk ku sing ngelarani

Pertama ku karo kowe atiku ayem rasane
Sabendino bebarengan kadang ku isih kelingan
Karo esemu sing nggawe bungah atiku
Nganti tak angen angen kowe mbesuk dadi jodoku

Kok moro ngomong ra betah terus kowe ngajaki pisah
Wis buyar angenanku karo kabeh keputusanmu
Ku mbok tinggalke dengan alasan sepele
Mbok kiro ku ra ngerti lehmu kuwi main mburi

Tresnomu ugal-ugalan kok malah menggok haluan
Wis ngerti lampune abang kok isih wae di terjang
Opo kurang lehku nyayang seprene ora di sawang
Awas bakal tak titeni mbesuk ku sing ngelarani

Kok moro ngomong ra betah terus kowe ngajaki pisah
Wis buyar angenanku karo kabeh keputusanmu
Ku mbok tinggalke dengan alasan sepele
Mbok kiro ku ra ngerti lehmu kuwi main mburi

Tresnomu ugal-ugalan kok malah menggok haluan
Wis ngerti lampune abang kok isih wae di terjang
Opo kurang lehku nyayang seprene ora di sawang
Awas bakal tak titeni mbesuk ku sing ngelarani

Tresnomu ugal-ugalan kok malah menggok haluan
Wis ngerti lampune abang kok isih wae di terjang
Opo kurang lehku nyayang seprene ora di sawang
Awas bakal tak titeni mbesuk ku sing ngelarani