Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Wes Oleh Ganti

Loro sing tau tak roso
Sak iki wis oleh tombo
Tatu sing tau jeru neng ati
Sak iki wis oleh ganti

Mbiyen aku mbok sio sio
Atiku mbok gawe loro
Tresnoku mbo anggep sepele
Tego kowe ninggal golek liyane

Tresno atiku wis kadung tresno
Sayang atiku wis kadung sayang
Nanging amung mergo wong liyo
Tego kowe ninggal aku lungo

Loro sing tau tak roso
Sak iki wis oleh tombo
Tatu sing tau jeru neng ati
Sak iki wis oleh ganti

Maturnuwun gusti
Wis maringi ganti sing luweh gati
Loro sing tak roso wis oleh tombo
Wis oleh ganti sing luweh tresno