Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa, James Ap - Tak Lilo Lungamu

Langit mendung sing dadi saksi 
Trenyuh rasane nelongso ning ati 
Naliko pupus tresno iki 
Ra ngiro wis nduwe ganti 
Sliramu sing tak tresnani... 

Pancene abot nandang tresno 
Naliko adoh jarak'e sliramu 
Ra kuoso nrimo tresno liyo 
Mergo kudu nompo 
Jejodohan wong tuwo... 

Yo wis kudu tak lilakne 
Yen pancen iki dalane 
Sing apik kanggo tresnamu 
Mugo biso mulyo selawase.... 

Senadyan aku nelongso 
Nangis sak jeroning atiku 
Tresno tak rewangi kanggo sliramu 
Pungkase sing nyanding dudu aku....
Yen pancen iki salahku 
Pangapuroku tulus atiku 
Dadi pengiling crito sing tak tulis