Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Bojoku Nakal ( versi Selosakti Records )

Bojoku nakal saiki
Sing tau muleh nong umah
Gawene mabuk mabukan
Sing mikiraken penggawean

Isun sing kuat, isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

Sun jaluk engeto ambi anak riko
Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso