Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Gematine Sliramu

Tak gemateni sliramu tekan saiki
Gede rosoku ora mung ono lathi
Tekan kapan kan ku buktikan
Sliramu satu yang ku sayang

Mas jalukku ra neko neko
Tresno iki tok jogo
Adem ayem atiku naliko awakku
Nyawang esem lan guyumu

Mas aku ora neko neko
Tresno iki tak jogo
Tekane sliramu gawe bungah atiku
Naliko bebarengan ro sliramu

Senadjan awak dewe kehalang jarak lan wektu
Dongoku siji mung kanggo awakmu

Tak gemateni sliramu tekan saiki
Gede rosoku ora mung ono lathi
Tekan kapan kan ku buktikan
Sliramu satu yang ku sayang