Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Kangenku Sansoyo Gede

Rembulane ati lintang wengi dadi saksi
Tetesan banyu moto nangis eluh mbrebes mili
Kangen sun nyang riko
Soyo gede hang sun roso
Sasetyaku tulus kanggo sliramu

Ombak'e samudro sirno rabiso nandingi
Tak dedeke ati sansoyo deres lemili
Siji penjalokku riko njogo katresnanku
Mung sliramu pepujaning atiku

Kangenku sansoyo gede
Ora ono ujunge
Tresno selawase

Sayang ku rindu sliramu
Tak suwun katresnanmu
Cukup kanggo aku

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno