Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Irenne Ghea - Ono Loro Tresno

Wes tak cobo nglalekke jenengmu
Neng njero atiku
Wes tak cobo menjauh darimu
Agar aku iso nglalekke sliramu

Jujur wae aku iseh tresno sliramu
Jujur wae aku iseh sayang kamu
Nanging opo mungkin ono loro tresno
Neng njero atiku neng njero atimu

Saktenane aku ra iso ngapusi
Seh tresno sliramu

Jujur wae aku ra ngapusi
Mergo sliramu sing tak tresnani
Jujur wae aku ra iso nglalekke
Awan bengi kelingan sliramu

Jujur wae aku iseh tresno sliramu
Jujur wae aku iseh sayang kamu
Nanging opo mungkin ono loro tresno
Neng njero atiku neng njero atimu

Jujur wae aku iseh kangen sliramu
Jujur wae aku iseh mung karo kamu
Nanging opo mungkin ndek iso sesanding
Aku ono sing nduwe kowe ono liyane
Jujur wae