Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Layly Carlina - Sifatmu Atos

Kowe Koncoku
Kowe Sahabatku
Tapi Kenopo Sifatmu Atos Koyok Watu
Neng Ngarepku 
Kowe Tansah Apik Atimu
Neng Mburiku Kowe Olo Sifatmu

Aku Ra Ngiro
Lan Ora Tak Nyono
Yen Kowe Nduwe Sifat Koyo Ngono
Mugo Mugo Kowe Enggal Sadaro
Ben Ra Di Dohi Karo Konco Konco

Sadaro..
Elengo Kelakuanmu
Yen Kowe Wes Ngawe Tatu Koncomu
Ndang Elingo Sadaro Tingkah Lakumu
Mugo Wae Konco Koncomu Nyepuro