Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Luki Safara - Ninggal Lungo

Semilir angin wengi iki
Ngangetno dodo seng lagi rindu ati
Netes eluh banyu udan
Iso gawe kahanan
Lilo aku negesne crito kahanan

Ati iki mengharap kowe kelingan
Marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan
Wes kadung sayang sayange
Wes kadung jeru jerune
Janji suci tego mbok blenjani

Aku tresno tansah mok apusi
Tresno iki ora bali
Aku ngenteni kowe nong ngendi

Aku lilo kowe ninggal lungo
Ati iki ra kuciwo
Jodoh mati marang kuoso