Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Pujiono, Nyonk Kunci - Indonesia Kudu Kuat

Ojo sampe nyerah
Ngadapke masalahmu
Kowe dilahirno dadi wong hebat
Ojo lemes lan ojo males

Ojo sampe kowe mundur
Ngayuh cita cita mu
Lako no paling apik
Tetep makaryo
Yakino kabeh isi mbok gayuh

Oooo. Dungo karo sing kuoso
Kudu sabar

Wong Indonesia kudu kuat
Ora olih lesu kudu tetep semangat
Nang di wae kowe kerjo
Sak adoeh opo jarake
Ojo lali karo wong tuo

Wong indonesia kudu semangat
Ora mbedakno siji karo liyone
Senacan bedo budoyone
Lan teko ngendi asale
Tetep peduli karo sing liyone