Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Rostnta dewi - Menungso ora toto

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesei njero awak iki
Sing marai netes elus ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas ora popo

Aku sing gemati
Aku sing nresnani
Jarene ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randuwe ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggateke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso ora toto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati
Aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso ora toto

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso ora toto
Kowe kui cen menungso ora toto
Kabeh iki mung marai crito loro