Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Lewat Angin Wengi

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki

Snadyan akeh godha
Ra ngalangi dalaning tresno
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku

Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi
Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki?