Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Vita Alvia - Kentang Siwur Utang Nyaur

Jaman saiki akeh wong polah polah
Tampilane elegan tapi akeh tanggungan

Jaman saiki akeh wong macak lali
Yen nembung utang sregep
Wayahe nyaure seret

Yen di tageh nesu 
Kadang malah nyatru
Yen di tageh Mlayu
Kadang malah Nylatu nylatu

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
ojo suwi suwi
mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra di tagih ning akhirat
Karo malaikat