Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Denny Caknan - Gak Pernah Cukup

Sak pinter pinter e leh mu ndelekne 
Sak rapi rapine leh mu ngapusi
Aku tetep ngerti
Mergo tulus e ati

Jane atimu sing tak nteni
Nguatne aku ning urip iki
Nyatane ra ono
Raono perhatianmu 

Aku selalu bisa mengertimu
Hingga ku tak tau lagi
Caraku menghibur diri

Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki