Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Esa Risty - Manut Dalange

udan isih banyu.. langit isih biru..
sinare suryo tansah madangi jagatmu..
jangan risaukan malam pasti datang
menemani sang rembulan..

sing penting wes berjuang..
ora lali sembahyang..
ditirakati pasrahne Gusti pengeran..
sak dermo wayang.. manut karo dalang..
mugo biso kasembadan..

tenangne atimu..
tenangne pikirmu.. kudu tatak
masio dipikir neng sirah ngelu..
diloske wae.. sing sabar wae..
bakal teko moro dewe..

tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
madep mantep weteng wareg
ngopi susu ben ra halu..
sing santai wae.. ojo sambat wae..
manut dalang sak titahe..

sing penting wes berjuang..
ora lali sembahyang..
ditirakati pasrahne Gusti pengeran..
sak dermo wayang.. manut karo dalang..
mugo biso kasembadan..

tenangne atimu..
tenangne pikirmu.. kudu tatak
masio dipikir neng sirah ngelu..
diloske wae.. sing sabar wae..
bakal teko moro dewe..

tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
madep mantep weteng wareg
ngopi susu ben ra halu..
sing santai wae.. ojo sambat wae..
manut dalang sak titahe..
sing santai wae.. ojo sambat wae..
manut dalang sak titahe..

udan isih banyu.. langit isih biru..
sinare suryo tansah madangi jagatmu..
jangan risaukan malam pasti datang
menemani sang rembulan..

sing penting wes berjuang..
ora lali sembahyang..
ditirakati pasrahne Gusti pengeran..
sak dermo wayang.. manut karo dalang..
mugo biso kasembadan..

tenangne atimu..
tenangne pikirmu.. kudu tatak
masio dipikir neng sirah ngelu..
diloske wae.. sing sabar wae..
bakal teko moro dewe..

tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
madep mantep weteng wareg
ngopi susu ben ra halu..
sing santai wae.. ojo sambat wae..
manut dalang sak titahe..

sing penting wes berjuang..
ora lali sembahyang..
ditirakati pasrahne Gusti pengeran..
sak dermo wayang.. manut karo dalang..
mugo biso kasembadan..

tenangne atimu..
tenangne pikirmu.. kudu tatak
masio dipikir neng sirah ngelu..
diloske wae.. sing sabar wae..
bakal teko moro dewe..

tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
madep mantep weteng wareg
ngopi susu ben ra halu..
sing santai wae.. ojo sambat wae..
manut dalang sak titahe..
sing santai wae.. ojo sambat wae..
manut dalang sak titahe