Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Fira Santika - Ceriping Telo

Nyambel bawang goreng gerih lalape Pete
Enak tenan dinggo tombo weteng luwe

Kroso kenceng di kendhokne sing santai wae
Di losne di penakne pikirane

Jangan gori goreng tempe nyambele trasi
Enak tenan dinggo sarapan pagi

Kroso abot di lereni 
Mending di tinggal ngopi
Sing tenang nikmati hidup ini

Tresno kui ibarat ceriping Soko telo
Gampang ajur Yen ati Ra legowo
Paite roso kopi tambai gulo legi dadi siji rasane nikmat sekali
siji rasane nikmat sekali