Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Gerla - Kuat Ati

Sayang, sing tak suwun mung pangapuranmu
Dudu karep ati iki ninggalke sliramu
Sayang, lungaku ora bakal kelio tresno
Mendem roso senajan atiku loro
 
Sayang, maafkan orang tuaku
Bukan maksud hati ini tuk kecewakanmu
Sayang, yakinlah suatu saat nanti
Ku berjanji sehidup semati
Dadi siji denganmu pujaan hati

Sayang, hanya satu yang ku mau
Cukup restu dari orang tuamu
Tresnoku lan tresnomu supoyo langgeng
Ora bakal dadi semu

Pujaan hati, tak suwun seng kuat ati
Mergo tresno iki kita yang jalani
Mugo kabeh mangestoni katresnan iki
Mugo Gusti ngijabahi

Sayang, maafkan orang tuaku
Bukan maksud hati ini tuk kecewakanmu
Sayang, yakinlah suatu saat nanti
Ku berjanji sehidup semati dadi siji
Denganmu pujaan hati