Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Gerry Mahesa - Ora Bakal Ilang

Ning buku iki 
tak tulis layang dinggo kowe
Kowe sing paling tak kangeni 

Snadyan adoh panggonmu
Tetep tak  jogo rosoku
Tak enteni nganti tekan balimu 

Panyuwunku kanggo kowe
Jogonen atimu
Tak titipne rosoku mung dinggo sliramu 

Tresnoku ora bakal ilang
Nganti tekaning pati
Tak simpen ning njero ati
Amung kowe sing tak sayangi
Janjiku ora mung ono lathi
Tresnoku tulus nganti tekaning pati