Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Intan Chacha - Ben Ayu Akeh Ragate

(ben ayu akeh ragate
ben ayu okeh ragate
ben ayu akeh ragate
ben ayu okeh ragate)

mangan roti mas dicampur madu
aku tresno mas karo dirimu
nangka enom jenenge tewel
karo kowe aku ra rewel, aku ra rewel

yen kowe mas dadi bojoku
tak elus elus saben mapan turu
pengen ngopi tak gawekne, pengen nyusu tak siapne
kurang penak piye

kowe rono rene aku los wae
aku ora nesu
mung siji pesenku, jogonen tresnamu
kowe kanggo aku

kowe rono rene aku nyante wae
aku nyante wae
jogonen tresnomu, kowe kanggo aku
jo nganti oleh sing baru

(ben ayu akeh ragate, ben ayu okeh ragate
ben ayu akeh ragate, ben ayu okeh ragate)

mangan roti mas dicampur madu
aku tresno mas karo dirimu
nangka enom jenenge tewel
karo kowe aku ra rewel, aku ra rewel

yen kowe mas dadi bojoku
tak elus elus saben mapan turu
pengen ngopi tak gawekne, pengen nyusu tak siapne
kurang penak piye

kowe rono rene aku los wae, aku ora nesu
mung siji pesenku, jogonen tresnamu, kowe kanggo aku
kowe rono rene aku nyante wae, aku nyante wae
jogonen tresnomu, kowe kanggo aku, jo nganti oleh sing baru

kowe rono rene aku los wae, aku ora nesu
mung siji pesenku, jogonen tresnamu, kowe kanggo aku
kowe rono rene aku nyante wae, aku nyante wae
jogonen tresnomu, kowe kanggo aku, jo nganti oleh sing baru, jo nganti oleh sing baru