Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Intan Chacha - Isin Karo Bojone

menyang pasar bengi bengi
ndek'e uwong dikangeni iki piye
wong tresno sak karepe dewe

godong cipir godong mlinjo
sing di piker nduwe bojo nduwe bojo
sing di piker wis nduwe bojo

ngomonge kangen aku yo kangen
ngomone pengen aku yo pengen
pengen disayangi pengen dicintai
pengen sing kuwi-kuwi

ngomonge sayang aku yo sayang
ngomonge cinta aku yo cinta
ora tak ungkapne isin tak omongne
mung siji rasane. isin karo bojone

menyang pasar bengi-bengi
ndek'e uwong dikangeni iki piye
wong tresno sak karepe dewe

godong cipir godong mlinjo
sing di piker nduwe bojo nduwe bojo
sing di piker wis nduwe bojo

ngomonge kangen aku yo kangen
ngomone pengen aku yo pengen
pengen disayangi pengen dicintai
pengen sing kuwi-kuwi

ngomonge sayang aku yo sayang
ngomonge cinta aku yo cinta
ora tak ungkapne isin tak omongne
mung siji rasane. isin karo bojone

menyang pasar bengi-bengi
ndek'e uwong dikangeni iki piye
wong tresno sak karepe dewe

godong cipir godong mlinjo
sing di piker nduwe bojo nduwe bojo
sing di piker wis nduwe bojo

menyang pasar bengi-bengi
ndek'e uwong dikangeni iki piye
wong tresno sak karepe dewe

godong cipir godong mlinjo
sing di piker nduwe bojo nduwe bojo
sing di piker wis nduwe bojo