Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Jihan Audy - Aku Getun Sayang

Netes elohku ngempet roso kangenku
Marang sliramu sing tau ngiseni urepku
Aku sing mbok sayang sayang
Kowe wes tau berjuang
Nanging aku malah ngilang

Aku baru sadar lorone atimu
Nalikane kowe mbiyen iseh karo aku
Kowe seng nenani aku kowe ratu tak gugu
Ra tau tak jogo perasaanmu
 
Aku getun sayang nyapo mbiyen aku tego
Ninggal kowe pas sayang sayange
Tak gawe tatu jerune atimu
Sing raiso mbok lalekne

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku
Ninggal kowe pas lagi sayang sayange
Saiki pas pengen mbalik
Kowe uwes di sanding wong liyo

Netes elohku ngempet roso kangenku
Marang sliramu sing tau ngiseni urepku
Aku sing mbok sayang sayang
Kowe wes tau berjuang
Nanging aku malah ngilang

Aku baru sadar lorone atimu
Nalikane kowe mbiyen iseh karo aku
Kowe seng nenani aku kowe ratu tak gugu
Ra tau tak jogo perasaanmu

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku tego
Ninggal kowe pas sayang sayange
Tak gawe tatu jerune atimu
Sing raiso mbok lalekne

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku
Ninggal kowe pas lagi sayang sayange
Saiki pas pengen mbalik
Kowe uwes di sanding wong liyo