Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Rena Zahra - Ora Keduman Jodoh

Tetes banyu moto basahi pipiku
Saat kowe selingkuhi aku
Tetes banyu moto banjiri pipiku
Saat kowe putuskan cintaku

Sing tak arepi dadi sandinganku
Malah kowe mblenjani janji

Ra keduman jodoh piye iki piye?
Gagal lagi, putus lagi, pisah lagi
Ra keduman jodoh piye iki piye?
Gagal lagi, putus lagi, bubar lagi

Cinta pertamaku digowo koncoku dewe
Cinta keduaku malah di mblenjani

Tetes banyu moto banjiri pipiku
Saat kowe putuskan cintaku
Sing tak arepi dadi sandinganku
Malah kowe mblenjani janji

Ra keduman jodoh piye iki piye?
Gagal lagi, putus lagi, pisah lagi
Ra keduman jodoh piye iki piye?
Gagal lagi, putus lagi, bubar lagi

Cinta pertamaku digowo koncoku dewe
Cinta keduaku malah di mblenjani
Cinta keduaku malah di mblenjani
Ra keduman jodoh piye iki piye..?