Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Nggawe Nangis

loro motoku yen nyawang kowe 
loro atiku nganti jeru koyo ngene
yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo
ojo sak penakmu nggawe nangis aku
loro dodoku yen nyawang kowe 
tambah loro atiku we gandeng karo de'e 
yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo
aku seh urip kok wis mbok anggep tanpo nyowo 

ajur mumur ngenes tanpo doyo 
yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo 
abot awakku koyo ora nduwe peluh 
mbiyen kowe tak tulung saiki malah mentong seko mburiku 
loro dodoku yen nyawang kowe 
tambah loro atiku we gandeng karo de'e 
yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo 
aku seh urip kok wis mbok anggep tanpo nyowo 

ajur mumur ngenes tanpo doyo 
yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo 
abot awakku koyo ora nduwe peluh 
mbiyen kowe tak tulung saiki malah mentong 
ajur mumur ngenes tanpo doyo 
yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo 
abot awakku koyo ora nduwe peluh 
mbiyen kowe tak tulung saiki malah mentong seko mburiku