Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira inema - Ora iklas lahir bathin

netes banyu ing moto
sliramu sandhing wong liyo
sak tenane aku ra lilo
mergo kebacut tresno

tali tresno ing janji
saiki podo ngelarani
nanging ati ra iso ngapusi
sliramu sing tak tresnani

opo ora kelingan
naliko bareng sesandhingan
janji malah dadi kacedran
tresno amung dadi kenangan

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro 
 
amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ora ikhlas lahir batin

opo ora kelingan naliko bareng sesandhingan
janji malah dadi kacedran, tresno amung dadi kenangan

tangis sing tak rasakno, ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno, gawe atiku loro
amung liwat foto iki sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin, aku ora ikhlas lahir batin

tangis sing tak rasakno, ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno, gawe atiku loro
amung liwat foto iki sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin, aku ora ikhlas lahir batin