Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Safira Inema - Sun Ping Telu

sawangen mripatku iki
tresnoku tulus lan suci
rungokno suworone atiku
nyanding awakmu kui angen angenku

tulung jogonen atiku
ben aku ora cemburu
pengenku mung nyanding sliramu
takkan terpisah oleh jarak dan waktu

sayangen aku mas, sun sik ping telu
kangenku pengen cepet ketemu
kenalno karo wong tuomu
yen aku iki calon bojomu

ndang reneo dek, tak sun ping telu
lungoku mung kerjo golek sangu
bakal tak tepati janjiku
bar tahun baru tak rabi awakmu
 
tulung jogonen atiku
ben aku ora cemburu
pengenku mung nyanding sliramu
takkan terpisah oleh jarak dan waktu

sayangen aku mas, sun sik ping telu
kangenku pengen cepet ketemu
kenalno karo wong tuomu
yen aku iki calon bojomu

ndang reneo dek, tak sun ping telu
lungoku mung kerjo golek sangu
bakal tak tepati janjiku
bar tahun baru tak rabi awakmu

bersama kita kan bahagia
berbagi cinta selamanya