Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Damara De - Salah Tompo

semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes due ganti
Sing eling tah mbiyen ambi janjine
Masio parang sing arep ninggalne

Kurang parang isun iki
Kabeh panjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo
Ojo salah nerimo
Gampang percoyo
Omongane wong liyo

Sing ono niatan
Isun golet ganti
Mergo mung riko
Hang isun welasi