Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Danang - Angin Lalu

Opo we mang ra ngerti
sengojo ra nguwasi
Kabeh perhatianku, karo kabeh apikku,
mbok anggep angin lalu

Wes tak kuat kuatke
uwes tak perjuangne
Kok dadi koyo ngene, sak penake nggantungne
perasaanku ning kowe

Opo rumangsamu ku iki
Menungso sing ra duwe ati
Sak penakmu nglarani
Sak penakmu ngapusi
Kabeh kelakuanmu nggawe loro ati

Opo ra kenek diaboti
Kabeh yo uwes tak turuti
Yen we seneng wong liyo
Ikhlas bakal ku trimo
Mending we minggiro