Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Dara Ayu - Matur Suwun

Jangan kau panggil sayang
Yen nyatane kowe ra sayang
Jangan kau beri harapan
Yen mung digawe dolanan

Atiku dudu layangan
Tarik ulur sembarangan
Aku nduwe perasaan
Bukan untuk dipermainkan

Bahagia sing tak roso
Ra sebanding karo loro sing tak tompo
Kabeh iki salah ku
Gede roso mergo perhatianmu

Atiku dudu layangan
Tarik ulur sembarangan
Aku nduwe perasaan
Bukan untuk dipermainkan

Bahagia sing tak roso
Ra sebanding karo loro sing tak tompo
Kabeh iki salah ku
Gede roso mergo perhatianmu

Bahagia sing tak roso
Ra sebanding karo loro sing tak tompo
Kabeh iki salah ku
Gede roso mergo perhatianmu

Matursuwon wes pernah ono
Ning uripku lan neng njero atiku
Kuterima keputusanmu
Yen pancen angel nompo tresnoku