Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Fira Azahra - Ilat

Dudu ilat 
Sing ora Ono balunge
Yen omonganmu lecet
Isuk dele sore tempe

Pancen ne wes terahe 
Teko Gawan bayine
Mencla mencle lambemu
Kowe Rabisa digugu

Yen lara watuk akeh obate
Tapi Yen wes watak angel tambane
Bukan hanya sekali 
Anggonmu ngucap janji
Jare rabakal Baleni
Tegane kowe ngapusi

Katamu cintanya sudah basi
Nyatane seje ILat Karo ati
Ning mburiku masih bermain hati
Karo dekne