Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Gerry Mahesa, Lala Widy - Prei Layangan

tak sawang kae langit kang kebak lintang
aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang
ademe howo iki nembus jroning ati
adoh karo kowe wong sing tak sayangi

ora tatu nanging soyo jeru
nandang rindu marang sliramu
pancen abot nompo kahanane
adoh kowe pas lagi sayang sayange

aku sayang kowe
demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan
tak sawang kae langit kang kebak lintang
aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang

ademe howo iki nembus jroning ati
adoh karo kowe wong sing tak sayangi
ora tatu nanging soyo jeru
nandang rindu marang sliramu
pancen abot nompo kahanane
adoh kowe pas lagi sayang sayange
aku sayang kowe

demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan
demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan