Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Happy Asmara - Cerito Loro

Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnami
Getun ati iki aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo
Mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal ngelarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali
Tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Kowe lungo ninggal aku atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora tak baleni

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora tak baleni