Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Happy Asmara - Ojo Geton (version Adhigana Music)

Saiki kowe oleh nyiakke
Tresnoku..Seng tulus kanggo awakmu
Kowe oleh ngguyu 
Diatas penderitaanku
Tapi kelingono karma menunggumu

Derita yang aku rasa Ketika ku bersamamu
Semua kan ada balasnya 
Takan bisa kau hindarinya

Yen sok emben kowe getun 
Ojo bali karo aku
Mergo iso wae aku 
Wes bahagia ro liane

Yen sok emben kowe susah
Ojo kelingan salahmu
belajaro tekan masalalu
yen kowe iso dadi seng luweh apik 
(Sebenarnya aku masih mencintai)